Nieuwe stand om scopes af te stellen voor een geweer

Bij het afstellen van een scope op een (airsoft) geweer, is het heel belangrijk dat je telkens op hetzelfde punt schiet. Je doet dit over een langere afstand, en de kogel moet terechtkomen waar je het kruis van de scope ziet, op de afstand waarvoor je het geweer inschiet.

Om nou te zorgen dat je heel precies kunt richten, en dus heel mooi je scope op je geweer kunt instellen, is het belangrijk dat je gebuik maakt van een goeie ondersteuning voor je geweer, dit om trillingen en wiebelingen te minimaliseren. Dit soort standaarden, of geweer ondersteuningen kosten in de regel ergens tussen de 150 en 300 Euro, en zijn te koop bij de betere wapenwinkels.

Maar….

Het internet zou het internet niet zijn, als er niet ergens een 3D model is om zelf een standaard voor je geweer te printen met een 3D Printer. Dit is dus precies wat ik heb gedaan. Dit model komt van SanfordPrime en staat op Thingiverse, een grote modellen database voor mensen met een 3D Printer.

Het is een model dat bestaat uit meerdere onderdelen, en SanfordPrime heeft het model gepost onder Creative Commons, inclusief commercial licentie, dus als iemand interesse heeft in dezelfde standaard, ik mag deze printen voor anderen. De kosten voor dit model zijn geprint en wel 35 Euro, vooraf te betalen als ik deze voor je moet maken.

Voor dat geld krijg je het model geprint in PLA, afgewerkt en netjes in elkaar gezet. Bij interesse, even mailen.