Open Amsterdamse Flipper Kampioenschappen

Open Amsterdamse Flipper Kampioenschappen

Elk jaar weer is het groot feest op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Tijdens de April Feesten organiseert mijn vader dan elk jaar opnieuw de open Amsterdamse Flipper Kampioenschappen, ofwel, wie is de beste flipperaar van Amsterdam?

Elk jaar opnieuw die ik zelf aan deze wedstrijd mee, op verschillende manieren. Ik speel mee als speler, en ik help mee als zoon van mijn vader, die de kasten in de ochtend moet brengen, en na de kampioenschappen weer moet weghalen van de nieuwmarkt. Daarnaast nemen mijn vrouw Annet, en ik, altijd de scores op van de spelers, zodat we die kunnen vergelijken met elkaar.

De beste flipper speler van Amsterdam, helaas dat ben ik nog nooit geweest, maar ik voel me elk jaar weer kampioen als ik daar op de nieuwmarkt sta te flipperen. Gewoon omdat het leuk is.