Niersteen #2, het vervolg

Niersteen #2, het vervolg
En daar lig ik weer.

Net een week na de ontdekking van de niersteen lig ik voor de derde keer op de eerstehulp van het AMC ziekenhuis.Vandaag is de stent geplaatst die nodig is om de Urether (de verbindingsbuis tussen mijn linker nier en mijn blaas) open te houden en ruim genoeg te maken voor een operatie.

Na de plaatsing van de stent zou de pijn snel minder worden, maar dat gebeurde niet. Sterker nog, de pijn werd vele malen erger en dat kwam doordat de stent niet goed geplaatst was en deze net niet diep genoeg in mijn nier zat. Het gevolg was ondragelijke pijn en opnieuw een aantal slangen via mijn penis naar binnen, om alles dit keer wel op zijn plaats te leggen. Enfin, het is gelukt. Nu is het afwachten wanneer ik word opgeroepen voor de operatie.