Kerst en operatie

Kerst en operatie

Het begint een klucht te worden, de niersteen. Wat een waardeloos verhaal zou dit in een boek zijn, maar mij overkomt het allemaal echt.

De 17e december zou ik worden geopereerd, maar dat ging helaas niet door omdat de operatielijst voor die dag te lang was en ik onderaan de lijst stond. Een nieuwe operatie werd gepland voor de 20e december. Inmiddels lig ik vaker op de eerste hulp dan in mijn eigen bed thuis, vanwege de enorme pijn die ik aan mijn nier heb, dus nu was mij beloofd dat ik de 20e echt de eerste op de lijst zou zijn. Word ik ver&^$#%$% op de 18e opgebeld door het AMC ziekenhuis en vertellen ze me dat ik op de 23e december word opgenomen en op de 24e december word geopereerd, waarna ik nog een paar nachtjes in het ziekenhuis mag blijven.

Kerst gaat aan mijn neus voorbij dit jaar, daarom heb ik maar een kerstboom gemaakt op de 3D printers, om in het ziekenhuis toch iets vrolijks te hebben. Damn…