Categorieën
Laser

Ortur LM2 PRO

En weer een reviewtje maken…

Yeah… Er staat weer een leuk speelgoedje op mij te wachten voor een review en een blogje, de Ortur Laser Master 2 Pro. Een professionele (als je dat kunt zeggen van een diode laser) graveer en snijmachine. De machine kan als een CNC machine snijden, maar gebruikt hiervoor niet een frees, maar een laser. Bovendien is deze machine zeer goed in staat om te graveren in hout, leer, steen en tal van andere materialen.

Voor de volledigheid, ik krijg deze machines als gift omdat ik er reviews over maak, maar alles wat ik in deze reviews schrijf en vertel, dat is dus echt mijn eigen persoonlijke mening. Ik word niet betaald voor mijn reviews, en het werk dat ik heb aan het maken van een review kost meer dan een machine zoals dit waard is.